NyhederArtiklerLøb/eventsBillederProfilerDebatGæstebogOrganisationAR-Cup
Velkommen til AdventureRacing Denmark - Mandag den 24. september 2018

Tilbage til events

Brugerlogin

Brugernavn

Kodeord

Ny bruger | Login >

Tirsdag den 30. september 2008


Vi stod klar til start ved dette års DTU Adventurerace.
Holdet hed denne gang "AdventureTeam.dk/ CoastZone.dk" og bestod af Henrik Jørgensen, Reto Trondle og Maria Treschow.
Personligt var jeg lidt nervøs inden starten gik, for vi havde talt om, at vi ville kæmpe alt hvad vi kunne, for at få en sejr i hus, men samtidig vidste vi godt, at der var nogle hårde konkurrenter i feltet.

af Maria Treschow
www.AdventureTeam.dk

Foto: Rune Schou Larsen

Vi lagde ud med nogle km til fods i nærheden af DTU. Undervejs skulle vi en tur i Furesøen og svømme omkring 300-400 meter. Kold fornøjelse. Vi kom væk fra vandet som 3. eller 4. hold, tror jeg og fortsatte til fods. Da vi havde fået varmen, stod den på indendørs skydning med riffel i nærheden af DTU. 5 træffere ud af 8 mulige og straffen blev udmålt i løb. Inden vi fik vores cykler tilbage på DTU, havde vi endnu en lille tur ud til fods for at finde 4 poster.
 
Endelig på cyklen og udover stepperne det gik. Vi havde lige et par minutter, vi skulle indhente på de forreste hold. Efter kort tid på cyklen fandt vi os selv i en stor vild forvirring sammen med næsten alle andre racere på den lange distance. Folk kørte rundt oven i hinanden og ledte alle efter den samme post. Så var feltet i hvert fald samlet igen. Nogen havde mere tålmodighed end andre mht. at blive og udfinde den, og nogle hold måtte retur, da de opdagede, at andre hold havde fundet posten ;o)
 
Vi kom godt derfra efter en del gemmeleg sammen med hele feltet og fortsatte mod skihopbakken i Geelskov. Der lykkedes det os at få et lille hul og kom først væk fra toppen efter, at vi havde tegnet poster ind til det videre forløb.
Derefter stod den på o-løb i Rudeskov, efterfulgt af MTB ud til to stjerneposter, som var beliggende i Gribskov.
Den ene stjerne bestod af et kurve o-løb (godt navigeret drenge), en lille tur i gummibåd m. bind for øjnene samt en samarbejdsøvelse med vanddunk. 2. stjerne lå lige i nærheden, og der skulle ske følgende 4 ting: Én på holdet gynges i trækronerne, kompaskurs efter poster oppe i træerne, et mtb-o løb i Gribskov samt en cykeltur til Teglstrup Hegn. I Teglstrup Hegn skulle det blå afmærkede spor gennemkøres og nogle poster skulle udfindes. De 20 km derud gik i fuld fart. Da vi var ved at være færdige ude på det blå spor mødte vi 3-4 hold i modkørsel, så da kunne vi regne ud, at vi havde en del luft til forfølgerne. Mørket var faldet på, mens vi kørte det blå spor, og det var bare om at holde sig rimelig skarp på de blå afmærkninger for ikke at komme til at køre forbi, men vi holdt os kvikke og det lykkedes os at køre forholdsvis fejlfrit. Turen retur mod Rudeskov gik i et fint tempo. 
 
I Rudeskov fik vi tilbagelagt vores o-løbs opgave og kom derfra inden det næste hold på lang distance ankom til stedet – igen tanken om et godt lufthul gav os ekstra styrke. Der var tilfredshed på holdet, men tempoet skulle holdes, det var vigtigt.
Nu stod natten på en kanoetape, som gik fra Nybro ud i Mølleåen og videre op forbi Fuersøbad og retur. Styrmanden havde en lille "øjenkrise", den forsvandt dog hurtigt, da lakridserne kom frem og hun begyndte sit sangshow.
Endnu engang god gejst på holdet, da vi mødte Skandia-drengene i modsejlads ved Mølleåens udmunding til Fuersøen. Nu skulle den bare have gas på inliners resten af natten.
Etapen stod på flere skift mellem sko og inliners, idet flere poster lå belejligt i forhold til at smide sine inliners og løbe til posten. Maria var en anelse træt i skinnebenene, så der var ikke så meget at trække med. Hun fandt en fin plads bag Henrik og lå på hjul der, og så fandt hun de sidste kræfter frem i underbenene alligevel" ;o)
Ét par poster lå helt eller delvist i vand på inliners etapen, men det gik jo bare fint, ingen problem. En enkelt post ved en lille bro-lignende ting i nærheden af Sorgenfri drillede os lidt, men vi fandt den efter lidt søgning.
 
Tilbage ved Nybro fik vi vores cykler og nu gik det blot retur til DTU, og som altid var der et par sjove indslag ved DTU inden målgang i form af en travers og en lille sjov leg kaldet: "Hold alle fast i en snor, følg den, og se hvad  der sker, end så med at hoppe i et iskoldt badebassin og løb våd i mål" Sjov leg. Ha- ha. Det var faktisk fedt. Tanken om de fede præmier og en 1. plads, gjorde det hele den våde tur værd.
I mål på DTU som nr. 1 overall, med en time ned til Skandia- gutterne og 1 time og 40 min. ca. ned til Adventureracers' mixhold.
Efter et velfortjent båd, satte vi os og spiste noget mad og blev enige om, at "det meste vist var gået lige som det skulle". Reto og Henrik delte navigeringen og det gik jo til karakteren "UG og slange" eller 12 på den nye skala, og ja ellers gik det fint ude på ruten, ikke de store problemer og fin styrke hele vejen på disciplinerne og godt humør.

Vi vil gerne sige tak for et rigtig godt løb og vi ses derude. 
 

Udviklet af Peritus IT - © Copyright 2006